Vi ser mycket allvarligt på att skydda din integritet. Vi har sammanställt denna dataskyddspolicy för att beskriva de typer av information vi samlar in, hur vi använder sådan information och till vem, och under vilka omständigheter, vi ger ut sådan information. Genom att använda vår webbsida och/eller beställa någon av våra produkter godtar du insamlandet, användandet och utgivandet av dina personliga uppgifter så som beskrivs i denna dataskyddspolicy.

Insamling av information / Personlig information

Som allmän policy samlar Avilan Marketing LLC (USA division) and L.G.O. Goods Online Ltd (EU division) enbart in de personliga uppgifter som du själv frivilligt ger oss genom att: (1) göra en beställning, (2) registrera dig på hemsidan, (3) kontakta oss (inklusive vår kundtjänst och våra andra anställda) via e-post, telefon eller kontaktformulären på vår hemsida, eller (4) fylla i något frågeformulär. I samband med dessa aktiviteter kan vi samla in personlig information, vilket inkluderar, men begränsas inte till, ditt namn, din hemadress, epostadress, telefonnummer, kreditkortsnummer, utgångsdatum för kreditkort, annan unik identifierade information, ditt användarnamn och lösenord på vår hemsida, och annan demografisk information.

Icke-personliga uppgifter

Dessutom fungerar vår hemsida och våra webbservrar som så att vi kan tänkas samla in viss icke-personliga uppgifter, vilket inkluderar, men begränsas inte till, ditt IP-nummer och domännamnet du nådde vår hemsida från.

Utöver detta kan vi tänkas samla in information om hur du använder vår hemsida, så som vilken dag och tid du besökte vår hemsida, vilka individuella sidor du klickade på, hur lång tid du spenderade på vår hemsida, hur ofta du besöker vår hemsida och annan webbklick-relaterad information.

Kakor

Vi kan tänkas använda kakor (cookies) för att samla in ovanstående icke-personliga uppgifter, som även kan kombineras med dina personliga uppgifter. En kaka är en lite textfil som sparas på din dators hårddisk när du besöker vår hemsida.

Vi kan även använda kakor för att: (1) följa dina beställningar med företag som samarbetar med oss, så att du får rabatter när möjligt (samarbetande företag kan också tänkas ha lämnat en kaka på din dator av samma anledning), (2) göra efterforskning för att förbättra vårt webbsideinnehåll och våra tjänster, (3) nå ditt konto när du loggar in och ge dig skräddarsydd information när möjligt, (4) be dig skriva in ditt lösenord regelbundet så att andra inte av misstag råkar nå din kontoinformation.

Du kan alltid tacka ner till våra kakor, men om du går det kommer du inte att kunna använda vissa av våra funktioner eller till fullo utnyttja våra erbjudanden. Du kan konfigurera din webbläsare att ta emot alla kakor, avvisa alla kakor, ta bort kakor eller meddela dig när kakor sparas. (Varje webbläsare fungerar olika så undersök din webbläsares "Hjälp"-meny för att se hur du ändrar dina kakinställningar.)

Tillgång till dina uppgifter

Du har tillgång till alla personlig uppgifter du ger oss för att rätta eller ändra den eller meddela oss att vi inte längre får använda den. För att göra det, vänligen skicka ett epostmeddelande genom att klicka här.

Bruk av information

Vi kan använda informationen vi samlar in till följande: (1) utföra dina beställningar av och förfrågningar om vissa produkter och tjänster, (2) kontakta våra besökare på hemsidan om nödvändigt, (3) upptäcka luckor i och problem med vår webbsida eller våra tjänster, (4) för att administrera vår webbsida, (5) för interna studier av vår webbsida (t.ex. för att avgöra hur många besökare som klickar på en viss sida), (6) för att bättre förstå hur våra besökare använder vår webbsida, och (7) för att skydda vår webbsidas integritet och öka säkerheten.

Icke-personliga uppgifter kan användas för dessa ändamål så väl som att bevaka vår webbsida, ge dig som besökare en bättre upplevelse av vår hemsida, identifiera beställningars ursprung och samla ihop demografiska användarmönster för vår hemsida.

Säkerhet

Nathans Natural har tagit säkerhetsåtgärder för att skydda mot förlust, missbruk och ändring av den information vi har samlat in. Vi upprätthåller fysiska, elektroniska, avtalsmässiga och administrativa åtgärder för att skydda den information som vi samlar in från våra webbsidebesökare. Vår server har Secure Socket Layer (SSL)-teknologi för att hindra icke-auktoriserade från att nå din privata personliga information som du ger oss eller når själv i en säker SSL-session Våra säkerhetscertifikat har verifierats av en tredjepart, Equifax Secure Inc.

Minderåriga

Vi inriktar inte vår webbsida till, och samlar inte heller vetandes in någon personlig information från, barn under arton år.

Tredjepartswebbsidor

Vår webbsida kan innehålla länkar till tredjepartswebbsidor (t.ex. våra marknadsföringspartners) vars dataskyddspolicy skiljer sig från vår. Vi tar inte ansvar för vad som sker på sådana webbsidor. Därför rekommenderar vi att du själv granskar dataskyddspolicyn på alla webbsidor som du når genom vår hemsida.

Oförutsägbara omständigheter

Allt eftersom vi fortsätter att utveckla vår verksamhet kan vi eller våra samarbetspartners sälja eller köpa andra verksamheter. Under sådana transaktioner kan personlig information vara en av de sålda affärstillgångarna. Således kan, i händelse av att Nathans Naturliga eller dess tillgångar säljs, just dina personliga uppgifter vara en av de sålda tillgångarna.

Bruk av information:

Vi kan att använda informationen vi samlar in för att (1) utföra dina beställningar av och förfrågningar om vissa produkter och tjänster, (2) kontakta våra hemsidebesökare om nödvändigt, (3) adressera problem med vår webbsida eller vårta tjänster, (4) administrera vår webbsida, (5) utföra interna studier av vår webbsida (t.ex. för att avgöra hur många besökare som klickar på en viss sida), (6) bättre förstå hur våra besökare använder vår webbsida, (7) skydda vår webbsidas säkerhet och integritet, och (8) dela din kontaktinformation med samarbetande tredjehandsparter som kommer att förse våra medlemmar med särskilt utvalda erbjudanden via e-post, telefon eller post.