Produktinformation

Vad är Revolyn?

Revolyn är en revolutionerande bantningsprodukt som består av 9 helt naturliga ingredienser- var och en vetenskapligt påvisat som bantningshjälpmedel.

Passar Revolyn alla typer av människor?

Ja, det fungerar utmärkt för både män och kvinnor i alla åldrar oavsett etnisk bakgrund. . Till skillnad från andra bantningspiller, som har utformats för särskilda grupper (som överviktiga tonåringar eller bodybuilders), fungerar Revolyn för alla typer av människor, i alla åldrar, oavsett bakgrund. För att se Revolyns resultat, klicka här.

Hur många kapslar ska jag ta dagligen?

Ta två lättsvalda Revolyn-kapslar dagligen, en på morgonen och en på kvällen. Du kan ta dem i samband med måltider, men det är inte nödvändigt.

Vilka risker och restriktioner är associerade med Revolyn?

I allmänhet är Revolyn säkert att använda eftersom alla ingredienserna är 100% naturliga och finns i olika sorters mat som vi äter. Vänligen följ rekommendationerna nedan:

  • Att använda Revolyn tillsammans med medicin eller antibiotika: Ingen medicinsk interaktion har rapporterats. Men, vet du med dig att du är överkänslig eller allergisk mot någon av ingredienserna i Revolyn rekommenderar vi att du talar med din läkare innan du tar någon form av tillskott.
  • Att använda Revolyn under graviditet: Eftersom Revolyn utgörs av ingredienser som finns i mat och inte innehåller några andra kemikalier finns det ingen risk med att använda Revolyn under graviditet.  Det är ovanligt, men om du har någon allergi mot Revolyns ingredienser rekommenderar vi att du talar med en läkare innan du använder Revolyn eller något annat tillskott.
  • Revolyn för diabetiker: Revolyn är riskfritt för diabetiker och innehåller ingredienser (ryskrot) som har visats hjälpa till att sänka blodsockret och främja normala blodsockernivåer. (Läs mer om detta i ingredienssektionen)
  • Möjliga allergiska reaktioner: Som med alla ätbara produkter kan vissa uppleva allergiska reaktioner mot vissa av örterna. Om du är en av de mycket få som har en överkänslighet mot en av Revolyns nio ingredienser kommer du att vara tvungen att tala med din läkare innan du provar Revolyn.
  • Dosering: Enbart som angivits. Ta inte mer än den rekommenderade dosen: två kapslar per dag.

Var tillverkas Revolyn?

Revolyn tillverkas inom EU i certifierade fabriker enligt god tillverkningssed.

Är Revolyn beroendeframkallande?

Nej.

Betalnings- och leveransinformation:

Vilka betalningsmetoder accepterar ni?

Vi tar Visa och MasterCard, både som kredit- och kontantkort.

Hur kan jag göra en beställning?

Följ helt enkelt instruktionerna i kassan.

Klicka här för att beställa online.

Levererar ni världen över?

Ja, vi levererar vart som helst.

Har ni fri frakt?

Ja. Alla som beställer två eller fler burkar får fri frakt, var de än bor.

Är paketet diskret?

Ja. Din beställning levereras i ett paket med enbart vårt namn (Nathans Natural), ditt namn och din adress.

Webbsäkerhet och dataskydd

Är det säkert att använda er webbsida?

Ja, naturligtvis. Att beställa från vår webbsida är garanterat 100% säkert. Vi använder ett kassasystem med industristandard för kryptering - SECURE SOCKER LAYER (SSL) - för att göra ditt onlinehandlande helt säkert. Din beställningsinformation levereras direkt till oss, enkryptat.

Vilken information behöver ni?

Vi behöver enbart ditt namn, din adress, ditt telefonnummer och ditt kreditkortnummer.

Vad är er dataskyddspolicy?

Vänligen klicka här för att läsa vår dataskyddspolicy